11 juni 2018

Kontor nära allt

I attraktiva World Trade Center kan vi för hyresgästs räkning erbjuda en andrahandsuthyrning av kontorslokal under perioden 1 september 2018 – 31 december 2019. Det finns möjlighet att teckna förstahandskontrakt från och med 2019-12-31.

Lokalen har en stor entré med plats för reception och besökare. Ljusa och fina kontorsytor på 426 kvm är fördelad på kontorsrum och mötesrum med direkt närhet till pentry och ytor för informella ytor eller paus. Flera toaletter och dusch finns.

World Trade Center ligger mitt i Stockholm city i direkt anslutning till T-centralens tunnelbanestation, Centralstation, Arlanda Express och innerstadsbussar. I World Trade Center finns service för kontorshyresgäster som konferensanläggning och restauranger. Utanför finns stadspuls, shopping, restauranger och hotell i kvarter som befinner sig i spännande utveckling. Ett kontor med nära till allt!

Är du intresserad? Kontakta vår kundansvariga förvaltare Pia-Lena för mer information!

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning. Och inga frågor är dumma.


Servicecenter