19 september 2022

Fabriques nya satsning Santo öppnar hos Slussgården

På Hornsgatan 3 vid Slussen i Stockholm lanserar teamet bakom Fabrique, David och Lotta Zetterström, sin nya satsning Santo i Slussgårdens lokaler. Tillsammans med den välmeriterade italienske pastakocken Gabriele Paziani har konceptet utformats med fokus på genuint hantverk och med råvaran i centrum. Här kommer frukost, lunch och middag att serveras.

– Vi på Slussgården vill bidra till att göra Slussenområdet till den självklara mötesplatsen, där folk trivs och vill vistas. Santos koncept passar perfekt in i denna vision och vi ser framemot att tillsammans göra området än mer attraktivt, säger Lars Kinneholm, vd Slussgården.

I början av 2023 kommer Santo att öppna för gäster i den av Ivar Tengbom ritade byggnaden. Tidigare har Hernö Gin öppnat cocktailbar och Design House Stockholm showroom i samma kvarter. På andra sidan Hornsgatan bygger Slussgården en restaurang med stor takterrass som även den kommer att öppna under våren 2023.

– Vi är mycket stolta över etableringen som vi gjort tillsammans med Jobara Spaces som har guidat oss från början till slut, säger David Zetterström, vd Fabrique.

Lotta Zetterström, vd Fabrique, berättar mer om Santos koncept.

– Området är en perfekt plats med mycket potential för vårt koncept och vi ser fram emot att tillföra mervärde till Hornsgatan. Här ska du kunna svänga förbi oavsett om du är sugen på en frukostcappucino, vill plocka upp en snabb lunch, ska på AW med kollegorna eller långmiddag med vännerna.


(Större bild)


(Större bild)

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter