23 september 2021

Grand slam för Slussgården i MSCI European Property Investment Awards

För fjärde året i rad är Slussgården vinnare i klassen specialportfölj när MSCI presenterar årets European Property Investment Awards. Priset delas ut till de bolag i Europa som haft högst genomsnittlig totalavkastning den senaste treårsperioden.

– Att få den här utmärkelsen för fjärde året i rad visar att vår långsiktiga strategi verkligen fungerar. Lokaler på attraktiva adresser i Stockholm och flera utvecklingsprojekt i portföljen ger i kombination med god marknadskännedom vårt goda resultat de senaste åren, säger Lars Kinneholm, vd på Slussgården.

En del av framgångskonceptet är också att Slussgården satsar på att erbjuda mindre lokaler och att ha en nära kontakt med sina hyresgäster. Både felanmälan, förvaltning och facility management finns inom bolaget, vilket bidrar till en personlig och anpassad service. Något som uppskattas av hyresgästerna som ofta blir kvar länge i lokalerna.

– Extra roligt är att vi faktiskt har bäst totalavkastning även på lång sikt. Över en femårsperiod har vi haft en genomsnittsavkastning på 17,86 % och 18,34 % på tre år. Vi är också rankade på förstaplats sett på sju och tio år, säger Fredrik Åström, affärsutvecklare på Slussgården.

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter