21 september 2020

Hattrick för Slussgården i European Property Investment Awards

För tredje året i rad är Slussgården en vinnare när MSCI presenterar årets European Property Investment Awards. Priset delas ut till de bolag i Europa som haft högst genomsnittlig totalavkastning under en treårsperiod.

– Vi är otroligt stolta över att få den här utmärkelsen tre år i rad, säger Lars Kinneholm, VD på Slussgården. Vi överväger noga vilka projekt vi vill investera i och hur vi vill förvalta dem. Dessutom vågar vi avstå från uthyrningar som inte uppfyller våra nyckeltal. Det tillsammans med en god kostnadskontroll bidrar till ett riktigt hållbart resultat.

På Slussgården sköter vi både den tekniska och ekonomiska förvaltningen i egen regi, vilket underlättas av att vårt huvudkontor ligger vid Slussen på Södermalm i samma område som våra fastigheter. Tack vare detta har Slussgården full kontroll på såväl intäkter som kostnader och vad som händer i fastigheterna ner till minsta detalj, i såväl nya projekt som i den löpande förvaltningen. Detta bidrar till den starka driftnettotillväxten och en tredje vinst i rad i European Property Investment Awards.

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter