Jobba hos oss

Att arbeta på Slussgården innebär att jobba i en spännande miljö där det händer saker hela tiden. Det innebär möten med många olika sorters människor där ingen dag är den andra lik. Vi står med ena foten i en politiskt styrd organisation där våra tjänster får hjulen att snurra och med andra foten i den kommersiella fastighetsvärlden där vi erbjuder attraktiva kontor och service som gör livet på kontoret enklare för våra hyresgäster.

Som medarbetare hos oss är du en del av ett företag med fastigheter, service och relationer i fokus. Våra medarbetare och kunder trivs hos oss och det märks i våra medarbetar- och kundundersökningar. Och det är vi väldigt stolta över. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare är vår främsta tillgång och nyckeln till framgång. Vi jobbar aktivt med att främja individuell utveckling såväl som företagskultur. I dag är vi ett 30-tal medarbetare som jobbar på Slussgården. Kanske är du vår nästa kollega?

Vi är alltid intresserade av engagerade och servicedrivna medarbetare till vår breda verksamhet. Mejla gärna din intresseanmälan och ditt CV till oss på jobb@slussgarden.se.

LEDIGA TJÄNSTER
Just nu söker vi en Konferens- och Studiovärd till Saturnus Konferens Slussen

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter