15 augusti 2023

Vi söker en fastighetsförvaltare

OBS! Tjänsten är tillsatt, men är du nyfiken på vad rollen innebär kan du läsa annonsen nedan.

———

Är du en resultatdriven relationsbyggare? Är nära samarbeten, korta beslutsvägar och möjlighet att påverka viktigt för dig? Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och en vilja att utvecklas? Då kanske du är vår nya fastighetsförvaltare!

Bakgrund

Slussgården erbjuder attraktiva kontorslokaler och affärslägen i Slussenområdet på en total yta om cirka 60 000 kvm. Våra fastigheter har svårslaget läge nära kommunikationer, promenadstråk och stadspuls. Vi sätter stor ära i att ha personliga relationer med våra hyresgäster. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara hyresgäst hos oss. Fastighetsteamet består av fastighetschef, förvaltare, drifttekniker och fastighetsskötare. Du rapporterar till fastighetschefen. Tjänsten är placerad i Stockholm och du utgår från vårt kontor på Götgatan 14.

Tjänsten

Som fastighetsförvaltare kommer du att ha en viktig roll där du är delaktig i allt från projekt till ekonomi. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara kundrelationer och goda affärer och arbetsdagen kommer att fyllas av såväl stora som små frågor. Du motiveras av utveckling och kundnöjdhet samt tycker om att ha ordning och reda. Din energi motiverar och entusiasmerar både kollegor, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Arbetsuppgifter

  • Vårda och utveckla relationen med våra hyresgäster
  • Förvaltningsadministration
  • Budgetarbete, prognos och resultat
  • Uthyrning, hyresförhandling och avtalshantering
  • Delaktig i projekt och hyresgästanpassningar
  • Delaktig i optimering av driftnetto och att driva hållbarhetsarbetet
  • Delaktig i den tekniska driften av fastigheterna

Formella och informella krav

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, fastighet eller förvaltning. Du har minst 2 års relevant erfarenhet inom förvaltning. Kanske jobbar du idag som biträdande förvaltare, förvaltningsassistent eller liknande och vill ta ett större helhetsansvar? Eller så kanske du har en liknande roll idag och tycker om att jobba i mindre team nära besluten? Oavsett vilket tror vi att du har kunskaper inom hyresjuridik och hyresgästanpassningar och är van vid, och trivs med, att jobba i en kundorienterad roll. Rätt person skulle även kunna vara relativt nyexaminerad. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper. Du är prestigelös med en stark vilja att utvecklas, både strategiskt och operativt samt har en förmåga att skapa och upprätthålla goda sociala kontakter. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Om Slussgården

Slussgården äger, förvaltar och utvecklar kontorsfastigheter i Stockholm. Vi har idag cirka 40 medarbetare och äger fastigheter till ett värde om drygt fem miljarder kronor. Utöver fastighetsverksamheten tillhandahåller Slussgården genom sina affärsområden ett brett utbud av Facility Managementtjänster. Affärsområde Fastighet innefattar allt från ägande, förvaltning och drift av fastighetsbeståndet. Koncernens fastigheter återfinns geografiskt vid Slussen och Tjärhovsplan på Södermalm samt en hotell- och konferensanläggning på Lidingö. Affärsområde Service tillhandahåller ett brett utbud av Facility Managementtjänster som förenklar och underlättar kontorsarbetets vardag för våra hyresgäster och kunder. I tjänsteutbudet ingår bl.a. lokalservice med städ och växtskötsel, digitalsupport, post-, konferens- och studiotjänster.

Läs gärna mer här på slussgarden.se och Sofiahusen

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter