24 juni 2021

Vi söker en fastighetsförvaltare

OBS! Tjänsten är tillsatt, men är du nyfiken på vad rollen innebär kan du läsa annonsen nedan.

———

Är du professionell och har erfarenhet för att vara självständig i ditt arbete? Är du redo för nästa utmaning i karriären? Då måste du ta chansen att söka tjänsten som fastighetsförvaltare hos oss på Slussgården. Du kommer att arbeta både självständigt, och i team på ett fastighetsbolag med en portfölj främst bestående av kontor och mindre lokaler. Bolaget är i en spännande fas med många utvecklingsprojekt på gång. Både ny- och tillbyggnationer kommer att färdigställas inom de kommande åren som vi vill ha din hjälp att förvalta på bästa sätt.

Som medarbetare hos oss är du en del av ett företag med fastigheter, service och relationer i fokus. Är du både positiv och lösningsorienterad kommer du att trivas på Slussgården. Vi jobbar aktivt med att främja individuell utveckling såväl som företagskultur. Idag är vi ett 30-tal medarbetare som jobbar på Slussgården.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

– Förvalta delar av fastighetsportföljen
– Ansvar för intäkts- och kostnadssidan
– Bedriva fastighetsutveckling tillsammans med övriga medarbetare samt externa samarbetspartners
– Utveckla fastighetsbeståndet för bästa möjliga ekonomiska utveckling
– Upprätta hyresavtal
– Ansvara för mindre projekt och hyresgästanpassningar
– Leverera enligt uppsatta mål och nyckeltal genom att planera och följa upp tillsammans med dina medarbetare
– Upprätta underhållsplaner
– Avisera hyresavtal

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, som har minst tre års erfarenhet av fastighetsförvaltning tillsammans med en utbildning i fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper inom hyresjuridik och är van att upprätta och anpassa hyresavtal självständigt samt har erfarenhet av att driva projekt och genomföra hyresgästanpassningar. Som person är du noggrann och har ett personligt och affärsmässigt driv. Du trivs i en social roll som erbjuder ett tätt samarbete med såväl interna som externa parter.

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter