25 januari 2023

Vi söker en senior kommersiell förvaltare

OBS! Tjänsten är tillsatt, men är du nyfiken på vad rollen innebär kan du läsa annonsen nedan.

———

 

Som senior förvaltare kommer du ha en central roll med fokus på att pågående projekt blir framgångsrika. Vi har i dagsläget två stora pågående projekt, dels projektet kvarteret Snäckan vid Sheraton hotell, som beräknas stå klart 2026, dels Sofiahusen projektet vid Tjärhovsplan, men även flera underhålls- och hyresgästprojekt. För att ro dessa projekt i hamn behöver vi förstärka vårt team med en tekniskt och affärsmässigt erfaren förvaltare. Du ska drivas av att leda och följa upp pågående projekt samt tycka om administration, ordning och reda. Du ska motivera och entusiasmera både kollegor, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Tjänsten

För att säkerställa bästa möjliga ekonomiska utveckling och affärsnytta för hyresgästerna kommer du i rollen som Senior förvaltare ha ett helhetsansvar för den tekniska driften och förvaltningen av det kommersiella fastighetsbeståndet. Det kommer innebära både strategiskt och operativt arbete. Arbetsdagen kommer fyllas av stora som små frågor. Fastighetsteamet består av fastighetschef, förvaltare, drifttekniker och fastighetsskötare. Du rapporterar till fastighetschef. Tjänsten är placerad i Stockholm och du utgår från vårt kontor på Götgatan 14.

Ansvarsområden

  • Leda och fördela arbete parallellt med strategiskt och operativt ansvar
  • Vårda och utveckla relationen med våra hyresgäster
  • Ansvara för den tekniska driften av fastigheterna
  • Ansvara för projekt och hyresgästanpassningar
  • Ansvara för budget, prognos och resultat
  • Arbeta målinriktat för att optimera driftnetto och driva hållbarhetsarbetet
  • Uthyrning, hyresförhandling och avtalshantering
  • Aktivt arbeta för effektivisering av processer och rutiner för fastighetsförvaltningen
  • Bedriva fastighetsutveckling tillsammans med övriga kollegor samt externa samarbetspartners
  • Fakturahantering

Formella och informella krav Du ska ha högskoleutbildning inom fastighetsförvaltning samt några års relevant erfarenhet av drift inom den kommersiella sektorn. Du har goda kunskaper inom hyresjuridiken och hyresförhandling samt av att driva projekt och hyresgästanpassningar. Du ska vilja utvecklas i rollen som förvaltare både strategiskt som operativt och vara en naturlig ledare med förmåga att skapa och upprätthålla goda sociala kontakter samt uttrycka dig väl i tal och skrift.

 
 

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter