7 september 2022

Vi söker extrapersonal till vår konferensavdelning

Nu behöver vi stärka upp med extrapersonal till vårt Besöks- och konferensteam då Slussgården studio och konferens på Hornsgatan 15 har expanderat från att vara en inhouseverksamhet till att även ta bokningar från externa gäster.

Din profil

Du kommer vara en stor del av den dagliga driften med allt från bokningar och beställningar till besöksmottagning och servering tillsammans med resten av teamet.

Det säger sig själv att vi letar efter dig med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Du älskar kundbemötande och vill bidra till en riktig smidig konferens för våra gäster. Då mycket kan hända under en dag på en konferensvåning vet vi att du gillar att hitta lösningar, ta egen initiativ och ta ansvar för att möten i vår regi blir förstklassiga.

Vi vill alltid förbättra våra tjänster så vi uppskattar om du proaktivt kommer med förslag där du ser utvecklingsmöjligheter.

Dina kvalifikationer

Du har minst gymnasial utbildning, och vi ser gärna att du är utbildad inom hotell, restaurang eller annan serviceinriktad utbildning.

Du har minst tre års erfarenhet av arbete inom hotell, restaurang, konferens eller kafé.

Din svenska och engelska bör vara god i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Som konferensvärd/konferensvärdinna kommer du främst arbeta med sedvanlig konferensadministration, som bokning av lokaler, iordningsställande av lokaler före och efter konferenser samt framtagande av körschema och andra listor. Du tar även emot våra gäster och har hand om servering av kaffe, fika och mat. Enklare AV-support kan förekomma.

Vi arbetar med självgående team som själva tar ansvar för den dagliga driften, proaktivt löser problem som uppstår och driver avdelningens utveckling. Du kommer vara en viktig del av det arbetet.

Arbetstid

Arbetstiden är primärt förlagd dagtid på vardagar, men vi har kvällsverksamhet några dagar i veckan. Även helgarbete kan i enstaka fall förekomma.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@slussgarden.se senast 6 oktober. Ange referens ”Konferensservicemedarbetare” i din ansökan.

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter