25 januari 2023

Vi söker sändningstekniker

OBS! Tjänsten är tillsatt, men är du nyfiken på vad rollen innebär kan du läsa annonsen nedan.

———

Studioverksamhet

Slussgårdens studioverksamhet utvecklar studioverksamheten och har öppnat upp en ny studio på Hornsgatan 15. Eftersom vi har en ökad efterfrågan på sändningar blir den ett komplement till vår nuvarande studio och konferensvåning på Hornsgatan 20. Därför söker vi nu fler konsulter som vill hjälpa våra kunder med störningsfria sändningar, smidiga hybridmöten och proffsig efterbearbetning.

Arbetet är främst förlagt till dagtid, måndag till fredag. Sändning på kvällar och helger kan förekomma.

All sändning sker från våra studios. Vi jobbar inte med outside broadcast, produktion och överföring av sändningar från platser utanför vår studio.

Din profil

Främst ska du vara en sändningsproducent/tekniker som kan manövrera tekniken i en flerkamerasändning med ljud och ljus i studion, antingen tillsammans med en annan sändningsproducent eller på egen hand.

Sändningar och möten kommer variera både i storlek och komplexitet, men gemensamt för dem alla är din medverkan till att göra en riktigt bra livesändning. Det handlar mycket om att förstå kulturen, lära känna kunden och förstå kundens behov. Att stötta kunden i att leverera framför kameran och att själv vara väl förberedd är viktiga egenskaper.

Behovet av att koppla upp och hantera distansmedverkande har ökat sedan Covid-19 och därför ser vi gärna att du som sändningsproducent och TOM även kan hantera det.

Vi har också behov av personer med kunskap i redigering och grafik, sådana kvalifikationer är meriterande. Det är positivt om du kan bidra med metoder för redigering både tekniskt och innehållsmässigt.

Samarbete som konsult

Vi börjar med ett besök hos oss där du får mer information om hur vi jobbar och vilken teknik vi använder. Vi vill att du beskriver hur du skulle kunna bidra till vår verksamhet, och du får pluspoäng om du har kunskap och vilja att stötta oss i utvecklingen av vår verksamhet.

Du kan få möjlighet att prova på jobbet i verklig miljö för att få en känsla för hur vi arbetar. Därefter tecknar vi ett avropsavtal där vi tydliggör villkoren mellan parterna och sätter igång med att boka in dig på sändningarna. Samarbetsformen förutsätter att du har eget bolag eller kan fakturera genom factoringbolag.

 

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter