22 november 2023

Vintagebutik till Södermalm och Slussgården

Den kommissionsbaserade secondhandbutiken Apans Andra Hand lämnar förorten och flyttar till Stockholms vintageparadis Södermalm. Den 24 november slår de upp dörrarna till sin nya butik på Peter Myndes backe. I den nyrenoverade källarlokalen precis intill Götgatan och Slussen kommer Apans Andra Hand att erbjuda ett kurerat utbud av vintagekläder och märkesplagg.

– Det är roligt att en ny hyresgäst med fokus på hållbarhet flyttar in i kvarteret. Det kommer definitivt att gynna flödet av personer med intresse för second hand som redan passerar här, säger Lars Kinneholm, vd för Slussgården.

Apans Andra Hand låg tidigare i Västertorp och hade öppet ett par dagar i veckan. Med flytten kommer butiken kunna erbjuda generösare öppettider än tidigare.

– Vi på Apans Andra Hand är oerhört entusiastiska över vår flytt till Södermalm, ett steg vi har sett fram emot länge. Flytten till vår nya lokal innebär inte bara inledningen på ett nytt spännande kapitel för oss, utan ger även våra trogna kunder en rymligare och roligare shoppingupplevelse. Vi får också möjligheten att introducera vårt koncept till nya ansikten, säger Sandra Hellqvist, ägare av Apans Andra Hand.

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter