Fastigheter

Vi äger och förvaltar åtta fastigheter i fyra kvarter i Slussenområdet: Jupiter, Saturnus, Överkikaren och Sandbacken. Vi äger och förvaltar också fastigheten Högberga Gård på Lidingö. När du hyr kontors- eller affärslokal i någon av våra fastigheter kan du vara säker på att du får en modern och välskött lokal som självklart uppfyller rådande miljökrav.

Hornsgatan 1-3, fasad

Jupiter Större 2 – Hornsgatan 1

1913 uppfördes denna vackra, mörkröda tegelfastighet ritad av Ivar Tengbom, som än idag är ett av Södermalms landmärken.

Saturnus 18 – Hornsgatan 15-17

Nära Slussens puls, men med ett lugnt läge, ligger denna strama, eleganta fastighet från tidigt 60-tal.

Bild Högberga Gård och utsikt

Högudden 30 – Högberga Gård

Konferensanläggning på Lidingö, i fastighet uppförd 1909-1911 med magisk utsikt över Stockholms inlopp.

Nybyggnation: Sandbacken Mindre 39 – Tjärhovsgatan 23-25

I projektet Sofiahusen bygger vi en helt ny kontorsbyggnad på Tjärhovsgatan. I gatuplan görs plats för restaurang eller butik.

Sandbacken Mindre 39 – Tjärhovsgatan 21

På Söders höjder ligger denna fastighet uppförd 1980, med närhet till vidunderlig utsikt och bra kommunikationer.

Sandbacken Mindre 38 – Renstiernas gata 12

Fastigheten uppfördes under tidigt 50-tal av Stockholms stadshantverksförening, och rymmer än idag kreativitet och hantverk.

Överkikaren 30 – Hornsgatan 20

Landstingsförbundets hus stod klart 1989. Precis som då bidrar ljusgården i dag till ett fantastisk ljusinsläpp och är stor en del av husets inre karaktär.

Peter Myndes backe 12 sommar

Jupiter Större 12 – Peter Myndes Backe 12

”Kopparhuset” uppfördes 1960-1962 för Sparbankernas bank, och är enligt många ett av Stockholms vackraste hus.

Götgatan 14

Jupiter Större 3 – Götgatan 14

I kvarteret Jupiter ligger detta hus med anor från 1600-talet, som genom åren genomgått stora ombyggnationer.

Saturnus 20 – Sankt Paulsgatan 6

Med lugnet från Maria Kyrka på ena sidan och pulsen från Slussen på andra sidan ligger denna tidstypiska 60-talsfastighet.

Våra lokaler

Vi kan erbjuda våra hyresgäster öppna och flexibla kontor som motsvarar kraven på en modern arbetsplats. Vi strävar efter att i alla våra lokaler bevara känslan, de fina materialen och originaldetaljer från fastigheternas uppförande.

Du som hyresgäst har stor möjlighet att påverka utformningen av lokalen själv eftersom vi anpassar och iordningställer arbetsplatsen i nära samarbete med dig. När du hyr av oss kan du också vara säker på att du får en modern och välskött lokal som självklart uppfyller rådande miljökrav.

I kvarteren Jupiter och Hantverkshuset erbjuder vi också attraktiva affärslokaler. Tack vare våra fastigheters oslagbara lägen nära kommunikationer och gångstråk passerar dagligen en köpstark och trendmedveten publik dessa lokaler belägna vid Götgatan/Hornsgatan och Tjärhovsplan. Vi arbetar också aktivt med butiksutveckling, vilket innebär att butikerna moderniseras i ett nära samarbete mellan oss, arkitekter och butiksägarna själva.

 

Området kring Slussen förutspås bli en av stadens mest attraktiva mötesplatser och redan nu är Slussen en självklar del av Stockholms shoppingkarta. Närheten till kommunikationer, butiker, restauranger och promenadstråk innebär stora fördelar för både små och stora företag. Är du också intresserad av att etablera dig i området kring Slussen får du gärna kontakta oss för att anmäla intresse för lediga lokaler.

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter