Bild hantverkare

Tjänster

En värd av möjligheter! Att vara hyresgäst hos oss innebär att kunna fokusera på sin verksamhet och slippa tänka på annat. Vi erbjuder kontorsnära tjänster som får den dagliga verksamheten att flyta på smidigare. Bland våra hyresgäster är det mycket uppskattat att kunna lämna ifrån sig alla dagliga måsten så att kärnverksamheten kan bli mer effektiv.

Du väljer själv med vilken eller vilka bitar du vill ha hjälp; allt ifrån en enstaka tjänst till en färdig paketlösning. Vi kan hjälpa dig med det mesta, som att kontoret är nystädat, kaffet är nybryggt, frukost i kylen, frukt i korgen (ekologisk givetvis) och skrivaren är påfylld med papper eller med installationer och ”småfix” när det behövs. Kort sagt – det är enkelt att vara hyresgäst hos oss. Vi står till tjänst.

lokalservice

Alla kan behöva en hjälpande hand emellanåt. Oavsett om du och dina kollegor är nyinflyttade hos oss eller är gamla i gården så kan det dyka upp behov av hjälp. Ni kanske har möblerat om? Behöver flytta kartonger och möbler? Slänga saker som helt plötsligt dök upp eller blev över? Och den där whiteboardtavlan passade ju inte alls på den väggen längre. Sen var det alla sladdarna, det blev ju en riktig röra nu. Då har vi alltid vår handyman i närheten. Komplett med oömma kläder, nödvändiga verktyg och ett gott humör.

Han hugger i och flyttar kartonger och möbler, forslar bort det som önskas till återvinning, borrar upp tavlan och byter trasiga lampor. Han fixar också sladdhärvan och binder upp, ordnar med förlängningssladd och grenuttag. Helt enkelt, fixar allt det där som behöver fixas som man själv kanske inta har resurser till. En av våra mest uppskattade tjänster (och kollega)!

moete

Planerar du  möte, konferens eller event? Ingen tillställning är för stor eller för liten för vår erfarna event- och mötesarrangör Konstella. De fixar allt från sobert inflyttningsmingel till party med DJ eller en regelrätt konferens.

Med hjälp av sitt breda nätverk av konferensanläggningar med olika inriktningar, en imponerande och inspirerande palett av föreläsare inom allt man kan tänka sig och ständigt pålästa om vad som händer inom mötesbranschen kan de hjälpa till att lyfta ditt arrangemang till oanade höjder. De hjälper dig också gärna med den andra bitar som inbjudningar, deltagaradministration och utvärdering. Kanske har du Konstellas nästa stora utmaning?

fruit

Lokalen och kollegorna är förvisso viktiga men det är de små detaljerna som gör det. För håll med om att det är viktigt med gott kaffe och att det finns mjölk i kylen. Vi vågar nog också påstå att en korg med ekologisk färsk frukt varje dag är en garanterad nyckel till framgång. Vill man riktigt sticka ut hakan när det gäller trivsel så ordnar vi också så att det finns frukost på kontoret dagligen.

Om du och din kollegor planerar mingel eller fest i lokalen rekommenderar vi vårt eget cateringkök och bageri. Varje dag levererar de omsorgsfullt lagad lunch, frestande bakverk och läckra bufféer med hållbara råvaror i fokus till våra största hyresgäster. Du beställer – vi ordnar resten för maximal trevnad i din lokal.

tools

Vi förstår att våra olika hyresgäster har olika behov av sin lokal. Att ha flexibla och effektiva lokaler som passar för din verksamhet kan medföra att lokalen behöver anpassas med tiden. Vid en sådan sådan ombyggnad behövs vårt skriftliga tillstånd. Om du har planer på att förändra lokalen uppskattar vi om du kontaktar oss i ett så tidigt skede som möjligt för att diskutera möjligheter, genomförande, materialval, återställningsansvar och annat som är bra att tänka på. Vi är vana vid att bolla idéer för att lokalen ska komma till sin fulla rätt. Dessutom har vi har också ett stort kontaktnät av arkitekter och erfarna entreprenörer som vi gärna delar med oss av.

staedning

Tack vare att vi städar åt många har vi också förmånliga storkundsavtal som medför att vi kan vi erbjuda våra hyresgäster städning av hög kvalitet till förmånliga priser. Vi anpassar vårt erbjudande efter ditt behov och lokal så att du får en skräddarsydd lösning. Till exempel kan du välja att ha en basleverans av städning i en frekvens som passar dig och ditt företag. Du kan också välja en totallösning där vi tar ansvar för daglig städning, fönsterputs utförs två gånger per år, golven bonas årligen och förrådet av hygienartiklar som behövs på kontoret ständigt är påfyllt. Eller kanske nånting där mittemellan. Du beställer – och vi levererar.

Bild på färgglada nätverkskablarDet är ganska många sladdar att hålla reda på kontoret utöver el, telefon och datanätverk… Även här är vi givetvis dig behjälplig.

Telefoni – Som leverantör av växeltelefoni till bland annat Sveriges kommuner och Landsting så kan vi erbjuda flera prisvärda och praktiska växellösningar. Är du växelkund hos oss får du dessutom tillgång till vår webbutik med mobiltelefoner och tillbehör samt teknisk support.

El – Vissa av våra hyresgäster har egna elavtal och andra har elen pålagt på hyresavtalet. Vilken lösning du än föredrar så kan vi också hjälpa till med leverantörer av el.

Datanätverk – som hyresgäst hos Slussgården ansvarar du för beställning hos internetleverantör, installation och avtal.

– Och så var det alla sladdar. Behöver du hjälp med att reda upp sladdhärvan, binda upp eller skarva med förlängningssladdar eller grenuttag så är år vår handyman aldrig långt bort.

papper

Vissa förutsägelser tar längre tid än andra. I väntan på det papperslösa kontoret så erbjuder vi dig att iallafall slippa tänka på att fylla på kontorspappret. Vi vet att många av våra hyresgäster uppskattar att slippa tänka på att hantera diverse inlogg till kontorsgrossisten eller att ta sig själv till butiken. Med vårt abonnemang på kontorspapper finns det alltid papper i skrivaren och påfyllt på kontoret. Du och dina kollegor skriver ut – vi inventerar och fyller på efter åtgång. Visst vore det ganska skönt?

Har du särskilda önskemål om papperskvalité och storlek så kan vi tillgodose även dem enligt överenskommelse.

staed

Vare sig du redan anlitar oss för att utföra städningen i din lokal eller inte så kan du få hjälp oss med annan städning. Kanske någon gång så där på vårkanten när solen brukar göra sig påmind genom gråa fönsterrutor. Lite beroende på hur dina fönster ser ut och var du sitter så tar vi fram ett förmånligt pris för att släppa in solen.