Tjänster

Som hyresgäst hos oss kan du fokusera mer på din verksamhet och tänka mindre på allt runt omkring. Vi erbjuder kontorsnära tjänster som städning, installationer, kaffe och frukt, påfyllning av papper i skrivaren och en handyman när det behövs. Ja, kort sagt allt som behövs för att den dagliga verksamheten ska flyta smidigt.

Vill du beställa en servicetjänst kan du fylla i formuläret du når via knappen nedan eller kontakta vårt Servicecenter på 08-452 70 99 eller servicecenter@slussgarden.se

Ikon Hantverkare

Din egen hantverkare

Ta hjälp av en handyman för att slänga kartonger, flytta möbler, sätta upp hyllor, montera en tv eller byta lampor. Alltid nära till hands för hjälp med det du inte hinner eller kan göra. Det är bara att ringa när behovet uppstår!

Ikon fruktkorg

Catering, fruktkorg och kaffe

Vi ordnar de små detaljerna som gör stor skillnad. Gott kaffe, mjölk i kylen och ekologisk frukt varje dag gör alla lite nöjdare. Vårt eget cateringkök och bageri levererar också gärna mat till både vardag och festligheter.

Ikon bygga

Anpassa och bygga om lokalen

Olika hyresgäster har olika behov. Om du behöver anpassa dina lokaler genom ombyggnad behöver du vårt skriftliga tillstånd. Vi hjälper till med allt från att bolla idéer till praktisk information och genomförande.

Ikon underhåll

Underhåll och städning

Förträfflig städning till förmånliga priser som sker när det passar dig bäst. Välj mellan städning vid behov till daglig städning inklusive fönsterputs, golvboning och påfyllnad av hygienartiklar.

Ikon el

El, tele och data

Vi hjälper till med allt från växellösningar med service och support till val av elleverantör. Nätverkslösning väljer du däremot själv. Vår handyman hjälper gärna till att reda ut sladdkaoset.

Ikon papper

Papper

Med vårt abonnemang på kontorspapper finns det alltid papper i skrivaren och påfyllt på kontoret. Du och dina kollegor skriver ut – vi inventerar och fyller på efter åtgång. Visst låter det praktiskt?

Ikon föntserputs

Fönsterputs

Oavsett om du idag anlitar oss för städning eller inte, så hjälper vi dig gärna att släppa in extra ljus genom en ordentlig fönsterputs. Baserat på hur dina fönster ser ut och var du sitter, tar vi fram ett förmånligt pris.

Ikon Cykel

Lånecykel

Som hyresgäst är du välkommen förbi vår servicedisk på Hornsgatan 20 och låna en cykel om du ska på ett kortare ärende eller möte på stan.

Vi har både vanliga cyklar och en elcykel för utlåning. Givetvis har vi hjälmar för utlåning också.

Servicecenter

Vänd dig till oss för felanmälan och beställning, frågor, råd och tips.


Servicecenter